Alexandru Burnete, speaker la intalnirea anului, pentru jucatorii din zona de imobiliare din Cluj-Napoca

Articol

Cea mai importanta intalnire a anului pentru jucatorii activi in sectorul de imobiliare din Cluj a avut loc in 15 octombrie. Caravana CPI Regional 2019 a facut un popas la Grand Hotel Italia, in intervalul 8:00-14:00. Am realizat o analiza completa a pietei rezidentiale locale si un panel de dezbateri. Printre speakeri s-a numarat si Alexandru Burnete, care a reprezentat Maurer Panoramic la CPI Cluj 2019.

Alexandru Burnete, Maurer Panoramic, la #CPICluj2019: “Sfatul pe care il dau eu agentiilor imobiliare, in speta managerilor-pentru ca ei decid cat de mare trebuie sa fie echipa-este sa se concentreze mai mult pe calitate, decat pe cantitate. E foarte important si ca ei sa isi impartaseasca acele mici secrete si cunostintele cu juniorii pe care ii iau in echipa”.

Panelul de dezbateri a fost moderat de CEO-ul Imobiliare.ro, Adrian Erimescu. La discutii au participat si: Ioana Oltean-Managing Partner Napoca Imobiliare, Ioan Hosszu-Manager Habitas Imobiliare, Adrian Vasiu-Broker/Owner RE/MAX Grup de Lux si Dorel Nita-Head of Research Imobiliare.ro si coordonatorul proiectului Analize Imobiliare. Acesta din urma le-a pregatit participantilor de la CPI Cluj 2019 o analiza detaliata a evolutiei pietei rezidentiale, la nivel de municipiu.

In cadrul evenimentului, am organizat un training pentru gestionarea corecta a timpului. Remus Balan a prezentat cele mai eficiente practici de time-management in industria imobiliara.

Radu Andrei, Managing Partner Imobiliare.ro, a parcurs, alaturi de profesionistii prezenti in sala, cele mai noi functionalitati implementate pe platforma imobiliare.ro si le-a oferit acestora toate informatiile necesare, pentru a obtine cele mai bune performante online si pentru a profita la maximum de pachetul de servicii ales.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro