fbpx

Maurer Panoramic – partener al târgului Expo Top Ansambluri Rezidențiale

Articol

Primul târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj-Napoca, organizat cu sprijinul Maurer Panoramic, s-a desfășurat în perioada 28 noiembrie 2019 – 1 decembrie 2019, la Vivo! Cluj-Napoca, în zona foodcourt. Acesta a reunit cele mai spectaculoase proiecte imobiliare de pe piață clujeană, prezentate direct de dezvoltatori.

Vizitatorii au primit sfaturi pertinente, legate de criteriile pe care ar trebui să le ia în considerare atunci când doresc să cumpere un apartament. La târg a fost organizată și o tombolă pentru vizitatori; la sfârșitul evenimentului, a fost desemnat câștigătorul unui telefon Iphone 11. Astfel, singurul târg imobiliar dedicat celor mai importante ansambluri rezidențiale locale, organizat în cea mai dinamică piață imobiliară din țară, a fost de un real succes.

„După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar organizat în Cluj-Napoca, am adus în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultuos. Obiectivele expoziției au fost acelea de a oferi o perspectivă de ansamblu asupra pieței imobiliare din Cluj-Napoca și de a facilita vizita celor interesați de o achiziție sau de o prospectare eficientă”, a spus Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

Ne revedem la următoarea ediție!