Maurer Panoramic – partener al targului Expo Top Ansambluri Rezidentiale

Articol

Primul targ imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidentiale din Cluj-Napoca, organizat cu sprijinul Maurer Panoramic, s-a desfasurat in perioada 28 noiembrie 2019 – 1 decembrie 2019, la Vivo! Cluj-Napoca, in zona foodcourt. Acesta a reunit cele mai spectaculoase proiecte imobiliare de pe piata clujeana, prezentate direct de dezvoltatori.

Vizitatorii au primit sfaturi pertinente, legate de criteriile pe care ar trebui sa le ia in considerare atunci cand doresc sa cumpere un apartament. La targ a fost organizata si o tombola pentru vizitatori; la sfarsitul evenimentului, a fost desemnat castigatorul unui telefon Iphone 11. Astfel, singurul targ imobiliar dedicat celor mai importante ansambluri rezidentiale locale, organizat in cea mai dinamica piata imobiliara din tara, a fost de un real succes.

„Dupa mai bine de 5 ani de la ultimul targ imobiliar organizat in Cluj-Napoca, am adus in atentia clujenilor o piata cu potential, care se dezvolta tumultuos. Obiectivele expozitiei au fost acelea de a oferi o perspectiva de ansamblu asupra pietei imobiliare din Cluj-Napoca si de a facilita vizita celor interesati de o achizitie sau de o prospectare eficienta”, a spus Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

Ne revedem la urmatoarea editie!

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro