fbpx

APARTAMENTE DE LUX

Pentru o experiență la înălțime

Atunci când știi exact că îți dorești un apartament nou, cu dotări moderne, într-un imobil remarcabil, amplasat în centrul Clujului, constați că variantele se restrâng. De aceea, te ajutăm să faci primii pași spre o viață la înălțime. În cele două aripi ale clădirii Maurer Panoramic vor exista peste 300 de apartamente, cu 2, 3 și 4 camere, situate între etajele 1 și 21. Pentru liniștea ta, la Maurer Panoramic vei beneficia de: servicii de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor, videointerfon, parcări automatizate. Datorită dotărilor moderne, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment. Și, fiindcă timpul tău liber este limitat, trebuie să știi că amplasarea în apropierea tuturor punctelor de interes, lifturile de mare viteză și parcările subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci când te grăbești. La Maurer Panoramic, economisești timp și trăiești confortabil, făra griji!

STRUCTURA CLĂDIRII​

Maurer Panoramic se dezvoltă pe înălțime, astfel:

5 niveluri de parcări,
dintre care 2 automatizate

Spații comerciale
modulare

 Spații de birou
modulare

21 de etaje cu
apartamente de lux

MAURER PANORAMIC

Alegerea firească a tinerilor de succes și a investitorilor inspirați

Te ajutăm să te bucuri de o viață la înălțime și facem din aceasta o prioritate. Localizarea excelentă a proiectului, finisajele apartamentelor, dotările moderne ale clădirii, încrederea pe care o ai într-un dezvoltator imobiliar experimentat – toate acestea contribuie la drumul tău spre o experiență la înălțime. 
Îți punem la dispoziție apartamente cu suprafețe și compartimentări variate, așa că poți alege exact ceea ce ți se potrivește. Indiferent de alegerea ta, vei beneficia de suportul nostru, oricând.