fbpx

Maurer Imobiliare – Compania de elită în business

Articol

Multumim, Transilvania Business, pentru această distincție care atestă activitatea de succes a companiei Maurer Imobiliare.

Suntem onorați să ne aflăm printre aceste 50 de nume importante menționate în cadrul Galei The Voices of Business, nume care și-au pus amprenta într-un mod pozitiv asupra mediului de afaceri din Brașov.

15 ani existență pe piața imobiliară din România, peste 10000 de apartamente vândute în cele 8 proiecte imobiliare din 6 orașe ale țării… sunt cifre importante care stau în spatele brandului Maurer Imobiliare.

Nu am fi ajuns, însă. aici și nici azi, în cadrul acestei Gale, nu am fi fost menționați, dacă nu credeam cu atâta tărie, încă de la debutul nostru, în puterea cuvântului ”împreună”.
Împreună cu voi, partenerii noștri din toate domeniile, împreună cu furnizorii, subcontractorii, diversele entități publice sau private, împreună cu angajații companiei și, mai ales, ÎMPREUNĂ, cu oamenii care ne-au oferit încrederea lor, clienții noștri, am scris filă cu filă, povestea Maurer Imobiliare.

Suntem pregătiți să o ducem, tot împreună, mai departe….