Am fost alaturi de Simona Halep, la Sports Festival

Articol

Sports Festival este o experienta unica de festival, un mix intre sport, divertisment, educatie, competitie si distractie. Festivalul urmareste sa creasca apetitul oamenilor pentru sport si pentru anumite valori, precum: disciplina, spirit de echipa, atitudine de castigator, rezultate pe termen lung, bucuria jocului, atitudine fair-play. Prin cele 30 de sporturi expuse, Sports Festival promoveaza un stil de viata sanatos, oferind modalitati de invatare si oportunitati de conexiune cu ultimele tendinte mondiale.

A doua editie a Sports Festival a reunit cele mai indragite sporturi si legende sportive, in perioada 13-16 iunie 2019, la Cluj-Napoca. Festivalul a adus in prim-plan nume mari ale tenisului mondial, alaturi de cel mai indragit sportiv roman al momentului: Simona Halep.

Cel mai savuros moment din cadrul festivalului a fost meciul demonstrativ de tenis, eveniment sustinut de Maurer Panoramic. Acesta a adus in lumina reflectoarelor sportivi de calibru mondial: echipa Romaniei, reprezentata de Simona Halep si de Marius Copil, impotriva echipei Italiei, reprezentata de Daniela Hantuchova si de Fabio Fognini.

Meciul s-a jucat cu casa inchisa, intr-un spectacol de lumini: 9000 de inimi au trait la unison emotia, urmarind un demonstrativ de exceptie, cu multe momente amuzante. Evenimentul s-a incheiat in aplauzele asistentei, dupa ce tatal Simonei a schimbat cateva mingi impotriva fiicei sale, dar si impotriva lui Emil Boc, Primarul Clujului. La eveniment a fost prezent si fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill.

„A fost o seara minunata. M-am simtit minunat si pot sa spun ca nu am ras atata in toata cariera mea cat am ras aici, intr-o seara. E un nou inceput”, a spus Simona Halep.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro