Te gandesti sa investesti intr-un apartament din Cluj-Napoca sau ai vrea sa oferi o viata studenteasca mai frumoasa copilului tau?


Optiunea potrivita pentru tine este un apartament cu doua camere, la Maurer Panoramic!

Apartamentele cu doua camere din cladirea Maurer Panoramic sunt potrivite pentru tine, indiferent daca te-ai decis sa investesti in proprietati imobiliare din Cluj-Napoca sau daca vrei sa oferi mai mult tinerilor din familia ta. Acestea au suprafete utile cuprinse intre 50 si 60 mp, cu terase intre 8 si 23 mp. Compartimentarea apartamentelor ofera posibilitatea de petrecere a timpul liber cu numerosi prieteni, in spatiul deschis din zona de living. Apartamentele cu orientare vestica iti ofera posibilitatea de a admira panorama orasului, apusuri spectaculoase sau focuri de artificii, chiar de pe terasa ta, iar in apartamentele cu orientare estica te poti bucura de dimineti insorite si relaxante.

Apartamentele cu doua camere reprezinta o investitie sigura, fiind usor de inchiriat. Si, datorita dotarilor moderne din cladirea Maurer Panoramic, vei sti ca proprietatea ta este in siguranta, in orice moment. Totodata, amplasarea in zona centrala a orasului, aproape de posibilitatile de divertisment si de facultati, face ca apartamentele cu doua camere din cladirea Maurer Panoramic, sa fie o excelenta locuinta pentru tineri.

Cere o oferta pentru apartamente cu doua camere, la Maurer Panoramic Cluj-Napoca!


CONTACT

Str Lalelelor, nr. 14, Cluj-Napoca
+40 784 441 111