fbpx

Apartamente cu 2 camere

Te gândești să investești într-un apartament din Cluj-Napoca sau ai vrea să oferi o viață studențească mai frumoasă copilului tău?

Opțiunea potrivită pentru tine este un apartament cu două camere, la Maurer Panoramic! Apartamentele cu două camere din clădirea Maurer Panoramic sunt potrivite pentru tine, indiferent dacă te-ai decis să investești în proprietăți imobiliare din Cluj-Napoca sau dacă vrei să oferi mai mult tinerilor din familia ta. Acestea au suprafețe utile cuprinse între 50 și 60 mp, cu terase între 8 și 23 mp. Compartimentarea apartamentelor oferă posibilitatea de petrecere a timpul liber cu numeroși prieteni, în spațiul deschis din zona de living.

CONFIGURAȚII DISPONIBILE

Pentru mai multe detalii despre configurația dorită, te rugăm să ne contactezi

Apartamente 2 camere - EPUIZAT

Vezi alte configurații disponibile

O INVESTIȚIE INSPIRATĂ

Recuperată rapid și sigur

Apartamentele cu două camere reprezintă o investiție sigură, fiind ușor de închiriat. Și, datorită dotărilor moderne din clădirea Maurer Panoramic, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment. Totodată, amplasarea în zona centrală a orașului, aproape de posibilitățile de divertisment și de facultăți, face ca apartamentele cu două camere din clădirea Maurer Panoramic să fie o excelentă locuință pentru tineri.