fbpx

Maurer Imobiliare, printre elitele din Real-Estate, premiată la Gala The Times

Articol

Maurer Imobiliare, printre elitele din Real-Estate, premiată la Gala The Times

Gala de premiere a celor mai importanți jucători din piața de Real-Estate a setat un standard al excelenței în domeniu. În cadrul aceleiași gale a avut loc lansarea revistei anuale Investing in Property, marca The Times. Cele 27 de trofee au revenit celor care au realizat extraordinarul, marcând toate criteriile calității la superlativ, chiar și în condiții mai puțin favorabile, după cum se arătau lucrurile, la începutul anului trecut.

Maurer Imobiliare, unul dintre jucătorii importanți de pe piața imobiliară din România, a primit distincția Best new concept, pentru RoomInnovation, noul concept integrat în apartamentele multifuncționale.

Simon Maurer, omul care se află în spatele brandului Maurer Imobiliare și în spatele celor peste 9000 de apartamente vândute, de-a lungul celor aproape 15 ani de existență pe piața imobiliară, și-a pus mereu întrebarea: „De ce apartamentele pe care le livrăm sunt atât de rigide, cu o structură și o compartimentare atât de fixă?”. De aceea, în ultimii 4 ani, a căutat, tot mai implicat, o soluție prin care să elimine această rigiditate.

Astfel, anul 2020 a însemnat, pentru Maurer Imobiliare, trecerea de la apartamente cu structuri rigide și compartimentări clasice, la apartamente multifuncționale – un concept unic și inovator de recompartimentare a apartamentelor, prin care se obține maximizarea spațiilor din locuinţe.

Acest concept se traduce prin:

  • montarea de pereți mobili (RoomInnovation Wall) între încăperile principale, în locul pereților ficși – care ne transformă întregul apartament într-un open space.

Se obțin, astfel, apartamente mult mai deschise, mai luminoase, mai generoase și se elimină, în totalitate, limitele, rigiditatea și rupturile sociale.

  • montarea unui pat matrimonial (RoomInnovation Bed), care se ridică la nivelul plafonului.

Astfel, se obține maximizarea utilității unui spațiu pe care, în mod normal, îl foloseam doar într-o anumită parte a zilei. Dormitorul matrimonial se poate transforma, pe timpul zilei, în: birou de lucru, cameră de zi, spațiu de joacă pentru copii, spațiu pentru fitness sau orice alt tip de încăpere, în funcție de nevoile atât de diferite ale membrilor unei familii.

„Conceptul este <wooooow>! Chiar dacă pare doar un clișeu, descrie cel mai bine impresia oamenilor care au vizitat showroom-ul RoomInnovation. Practic, trăim în același apartament (ca și suprafață) dar resimțim, fizic, o dublare a utilității fiecărui metru pătrat și, implicit, o creștere a confortului nostru emoțional.”, susține Cristina Nicodim, specialist marketing, în cadrul Galei The Times.

Mai mult, trofeul acordat deține un detaliu sugestiv: figurina este în urcare – are în spate numeroasele trepte parcurse – reușitele, dar drumul ascensiunii continuă, fapt care indică nevoia de perpetuă perfecționare a celor care vor să funcționeze optim, în rigorile pieței de Real-Estate.


Alte nume care au fost premiate în cadrul Galei the Times, sunt: Nordis Group – Best Real Estate Developer; Afi Europe – Best Transaction; CTPark – Best Logistic Company; Crosspoint Real Estate – Best Real Estate Agency; Forty Management – Best Project; Metropolitan Developments – The exclusive Project – Crown Towers; Atenor – Best Strategic Developer; Immofinanz – Best Office Project; SpeedWell – Best Residential Project Under Development; P3 Logistic Parks ¬- Best Industrial Transaction; Point Development – Best Buildup Under Development; Cosmopolit – Best Premium Residential Developer; Brisk – Best Project &amp; Cost Management Firm of the Year; Eduard Stoica – Rising Star; Austrotherm – Most Active Producer; Santa Maria Bay – Best Sea View; Nai Romania – Best Performing Valuation Company; Adela Surugiu – Best Notary in Real Estate; Emanuel Poștoacă – Most Influential Investor; Dragoș Tigau – Best Strategic Investor; Oana Albota – Best Lawyer In Real Estate; Florin Mariș – Best Entreprenur In Real Estate; Solid Gouse – Most Innovative Developer; Isho – Best West Project.