MAURER PANORAMIC

MAI MULT

VIAȚA LA ÎNĂLȚIME!

MAI MULT
Maurer Panoramic

Confortul dumneavoastra este prioritatea noastra!

PROIECTUL

In curand, in Cluj-Napoca va fi definit un nou standard pentru stilul de viata si de locuire. Proiectul Maurer Panoramic a fost gandit pentru a oferi confort si tehnologie de ultima ora, adica tot ceea ce isi poate dori cineva de la noul sau apartament. Pe scurt, Maurer Panoramic se va afla aproape de toate punctele de interes din centrul Clujului. Va avea propriile spatii comerciale si de birouri. Nu in ultimul rand, asa cum ii spune numele, cladirea va oferi o panorama spectaculoasa asupra orasului, iar fiecare aripa de cladire va beneficia de ascensoare de mare viteza. Toate apartamentele se predau finisata la cheie, personalizate in functie de dorintele si gusturile noului proprietar, sub indrumarea atenta a specialistilor. Toate apartamentele vor fi dotate cu sistem smart-home.

ZONA

Maurer Panoramic se va inalta in mijlocul unei zone foarte dinamice a Clujului. Proprietarii vor avea parte de aerul proaspat, de farmecul unic al Parcului Feroviarilor si de plimbari romantice de-a lungul malului Somesului Mic. In acelasi timp, vor avea un centru comercial aproape de casa, asa incat vor putea sa se bucure de cumparaturi, fara sa piarda ore in traficul orasului. Toate aceste avantaje contribuie la crearea unor locuinte perfecte pentru tinerii independenti, pentru oamenii de cariera, pe scurt, pentru cei care iubesc sa isi traiasca viata la cel mai inalt nivel. Tot aici se vor regasi spatii de birouri, dotate cu toate facilitatile, precum si spatii comerciale. Toate aceste variante sunt foarte bune oportunitati de investitie, pe termen lung.

DE CE SA ALEGI MAURER PANORAMIC?


Localizarea proiectului: Aproape de inima orasului, departe de zgomotul marilor artere

Proiectul Maurer Panoramic este la o aruncatura de bat de Centrul Vechi al Clujului. In acelasi timp, zona devine din ce in ce mai moderna si confortabila. Cei care vor locui aici se vor afla mereu la o distanta confortabila de marile cladiri de birouri, de locurile in care se face shopping, dar si de cele in care se traieste din plin viata de noapte a unui oras european, precum si evenimentele culturale care dau culoare si stil orasului. Nu sunt departe nici institutiile publice, iar pana la Aeroportul International „Avram Iancu” din Cluj-Napoca se poate ajunge cu masina intr-un sfert de ora. Nu in ultimul rand, cladirea va fi inconjurata de zone de relaxare si va avea in vecinatate un parc, ba chiar si un mall ultramodern.

Cladire spectaculoasa

Proiectul Maurer Panoramic va schimba fata orasului, iar aceasta nu e neaparat o figura de stil. Totul va fi impresionant: 74 de metri inaltime, doua aripi de cladire, 23 de niveluri supraterane, lifturi de mare viteza, sistem automatizat de parcari subterane si servicii de receptie. Maurer Panoramic va fi cea mai inalta cladire din zona centrala, oferind o panorama magnifica asupra orasului. Fatada ventilata, finisajele din sticla si elementele decorative iluminate vor pune in evidenta aceasta cladire spectaculoasa. Cu siguranta, va deveni un punct de reper al Clujului, un motiv de mandrie pentru tine, contribuind la infrumusetarea zonei centrale.

Cladire emblematica

Atunci cand se va finaliza, cladirea Maurer Panoramic va schimba fata orasului, iar aceasta nu e neaparat o figura de stil. Totul va fi impresionant: inaltimea de 80 de metri, 23 de niveluri supraterane si 5 niveluri de parcari subterane, dintre care doua niveluri au sistem de parcare automatizata. Cele doua corpuri de cladire vor beneficia, fiecare, de cate doua lifturi de mare viteza. Spatiul comercial de la parterul cladirii si birourile de la mezanin completeaza oferta celor 302 apartamente, cu 2, 3 si 4 camere. In plus, cladirea va avea  finisaje din sticla si elemente decorative iluminate. Maurer Panoramic va fi cea mai inalta si spectaculoasa cladire din zona. Locatarii complexului vor avea parte de o panorama magnifica asupra orasului. Maurer Panoramic va contribui la o imagine minunata a zonei centrale a Clujului. Cu siguranta, va deveni un punct de reper al orasului, un motiv in plus de bucurie pentru cei care vor locui aici.

Confortul dumneavoastra: Dotari moderne si finisaje premium

Proiectul Maurer Panoramic a fost gandit pentru a oferi confort si tehnologie de ultima ora. Drept urmare, indiferent de apartamentul ales, vei beneficia de un sistem pentru locuinte inteligente. Astfel, iti vei putea controla dispozitivele inteligente din apartament de pe telefon, laptop sau tableta – de exemplu, pentru a comanda iluminatul si temperatura sau pentru a monitoriza consumul de energie. Si, pentru ca tinem la siguranta si la intimitatea ta, iti punem la dispozitie si videointerfon. Incalzirea in pardoseala iti va oferi confort in diminetile de iarna, iar aerul conditionat va face serile de vara mai placute pentru tine. Iti punem la dispozitie finisaje din gama premium, la alegere, pentru a crea un spatiu potrivit stilului tau.

Dezvoltator de incredere

Cu o experienta de 13 ani in domeniu si peste 7500 de apartamente vandute, Maurer Imobiliare este dezvoltatorul imobiliar nr. 1 din Transilvania. Datorita excelentei profesionale si implicarii sociale, Maurer Imobiliare are mii de clienti multumiti, in cele 5 orase in care isi desfasoara activitatea.
In 2006, atunci cand primul proiect al Maurer Imobiliare incepea sa capete contur, in fata i se deschideau doua drumuri: cel al excelentei imobiliare – al posibilitatii de a contribui la dezvoltarea oraselor din Romania – si cel al implicarii sociale. Pentru ca ne doream un altfel de „acasa”, am reusit, impreuna, sa construim un viitor mai bun.

Dezvoltator de incredere

Cu o experienta de 13 ani in domeniu si 7500 de apartamente vandute, Maurer Imobiliare este dezvoltatorul imobiliar nr. 1 din Transilvania. Datorita excelentei profesionale si implicarii sociale, Maurer Imobiliare are mii de clienti multumiti, in cele 5 orase in care isi desfasoara activitatea.
In 2006, atunci cand primul proiect al Maurer Imobiliare incepea sa capete contur, in fata i se deschideau doua drumuri: cel al excelentei imobiliare – al posibilitatii de a contribui la dezvoltarea oraselor din Romania – si cel al implicarii sociale. Pentru ca ne doream un altfel de „acasa”, am reusit, impreuna, sa construim un viitor mai bun.

Viata la inaltime!

Prin tot ceea ce facem, avem in vedere sa va oferim locuinte si birouri cat mai aproape de cele pe care le visati de o viata! Nu e nevoie sa calatoriti peste mari si tari ca sa aveti parte de spatii ca-n filme. Ele se construiesc chiar acum, cu responsabilitate, atentie la detalii si cu cele mai avansate tehnologii. Maurer Panoramic aduce in Cluj un proiect complex, care beneficiaza de toate avantajele oferite de centrul orasului, un confort desavarsit, iar, pentru beneficiari, satisfactia de fi parte a unui proiect exclusivist, de lux. In plus, va puteti bucura de magia unor apusuri fabuloase vizibile perfect din propria locuinta, in fiecare zi!

CONTACT

Str Lalelelor, nr. 14, Cluj-Napoca
+40 784 441 111