metri
Inaltime

74

Etaje
Construite

23

Apartamente
construite

300+

aripi de
Cladire

2

Ascensoare
Rapide

4

Niveluri Parcari Subterane

5

MAURER PANORAMIC

La inaltime

Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din Romania. Proiectul are o locatie excelenta, in zona centrala a orasului Cluj-Napoca. Cladirea va avea o arhitectura impresionanta si va deveni un punct de reper pentru comunitate, iar facilitatile moderne si finisajele premium vor defini un nou standard de viata si de locuire.
Facem o prioritate din a-ti oferi un stil de viata la inaltime.

DE CE SA ALEGI MAURER PANORAMIC?

LOCALIZARE EXCELENTA

Maurer Panoramic se va inalta in mijlocul unei zone foarte dinamice a Clujului, aproape de inima orasului, dar ferit de agitatia marilor artere de circulatie. Proiectul creste la o aruncatura de bat de Centrul Vechi, intr-o zona care devine din ce in ce mai moderna, datorita noilor proiecte de reabilitare. Astfel, in Piata Abator nr. 1 din Cluj-Napoca, te vei bucura de proximitatea spatiilor verzi, dar si de cea a unui centru comercial. La Maurer Panoramic, vei avea in apropiere marile cladiri de birouri, universitatile, institutiile publice. N-ai cum sa te plictisesti, fiindca te vei afla la o distanta confortabila de locurile unde se traieste din plin viata efervescenta a Clujului si unde se organizeaza evenimentele care dau culoare orasului. 

De aceea, nu vei pierde timp pretios in trafic, fiindca vei fi aproape de tot ceea ce conteaza.

Shutterstock-Cluj-2-768x768
Untitled-2

CLADIRE SPECTACULOASA

Proiectul va schimba fata orasului, iar aceasta nu este doar o figura de stil. Maurer Panoramic va fi cea mai inalta cladire din zona centrala, oferind o panorama magnifica asupra orasului. Pe inaltime, cladirea va fi impresionanta: 74 de metri, 21 de etaje, care vor gazdui peste 300 de apartamente de lux, in cele doua aripi de cladire; spatii comerciale – la parter; spatii de birouri – la mezanin; 5 niveluri de parcari subterane. Fatada ventilata, finisajele din sticla si elementele decorative iluminate vor pune in evidenta aceasta cladire spectaculoasa. Pentru siguranta ta, cladirea va beneficia de: zona de receptie, sistem de prevenire si stingere a incendiilor si videointerfon. Datorita dotarilor moderne din cladirea Maurer Panoramic, vei sti ca proprietatea ta este in siguranta, in orice moment.

Cu certitudine, Maurer Panoramic va deveni un punct de reper al Clujului, contribuind la infrumusetarea zonei centrale. Aici chiar poti trai viata la inaltime!

FUNCTIONALITATE SI CONFORT

Indiferent de apartamentul ales, iti punem la dispozitie finisaje din gama premium, la alegere, pentru a crea un spatiu potrivit stilului tau, cu un design interior exceptional. Vei beneficia chiar si de un sistem smart-home; astfel, iti vei putea controla dispozitivele inteligente din apartament de pe telefon, laptop sau tableta – de exemplu, pentru a comanda iluminatul si temperatura sau pentru a monitoriza consumul de energie. Incalzirea in pardoseala iti va oferi confort in diminetile de iarna, iar aerul conditionat va face serile de vara mai placute pentru tine. De pe terasa apartamentului tau, te poti bucura de privelistea unor apusuri spectaculoase, iar in living-ul spatios poti lenevi inca putin, in lumina relaxanta a diminetilor de weekend. Confortul familiei va fi completat de: parchetul triplu stratificat, gresia si faianta de foarte buna calitate, obiectele sanitare incastrate si izolarea fonica excelenta.

simon-maurer-angajatorul-meu

SIGURANTA INVESTITIEI

Proiectul Maurer Panoramic se adreseaza tinerilor de succes si investitorilor inspirati. Achizitia de apartamente, spatii comerciale si spatii de birou ofera stabilitate financiara, pe termen lung. De aceea, iti oferim oportunitati de neratat. O investitie imobiliara la Maurer Panoramic este o decizie inspirata, cu beneficii sigure. Cluj-Napoca este in continua ascensiune si, de aceea, acest proiect premium, situat intr-o zona centrala a orasului, ofera siguranta si recuperarea rapida a investitiei.

Apartamentele sunt o alegere excelenta, daca ai decis sa investesti in siguranta, in proprietati imobiliare usor de inchiriat, a caror valoare continua sa creasca. Pe de alta parte, datorita localizarii excelente, birourile si spatiile comerciale din cladirea Maurer Panoramic reprezinta optiunea fireasca pentru tine, ca sa te bucuri de nenumarati clienti si sa-ti dezvolti afacerea. Mai mult, experienta si valorile companiei Maurer Imobiliare constituie un plus de siguranta pentru investitia ta. Te poti baza pe un dezvoltator imobiliar de incredere!

Contacteaza-ne, pentru mai multe detalii despre sistemele moderne si finisajele premium pe care ti le oferim!

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro