fbpx

metri
Înălțime

74

Niveluri
Supraterane

23

Apartamente
construite

300+

aripi de
Clădire

2

Ascensoare
Rapide

4

Niveluri Parcări Subterane

5

MAURER PANORAMIC

La înălțime

Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai remarcabili dezvoltatori imobiliari din România. Proiectul are o locație excelentă, în zona centrală a orașului Cluj-Napoca. Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va deveni un punct de reper pentru comunitate, iar facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață și de locuire.
Facem o prioritate din a-ți oferi un stil de viață la înălțime.

DE CE SĂ ALEGI MAURER PANORAMIC?

LOCALIZARE EXCELENTĂ

Maurer Panoramic se va înălța în mijlocul unei zone foarte dinamice a Clujului, aproape de inima orașului, dar ferit de agitația marilor artere de circulație. Proiectul crește la o aruncătură de băț de centrul istoric, într-o zonă care devine din ce în ce mai modernă, datorită noilor proiecte de reabilitare. Astfel, în Piața Abator nr. 1 din Cluj-Napoca, te vei bucura de proximitatea spațiilor verzi. La Maurer Panoramic, vei avea în apropiere marile clădiri de birouri, universitățile, institutiile publice. N-ai cum să te plictisești, fiindcă te vei afla la o distanță confortabilă de locurile unde se trăiește din plin viața efervescentă a Clujului și unde se organizează evenimentele care dau culoare orașului. 

De aceea, nu vei pierde timp prețios în trafic, fiindcă vei fi aproape de tot ceea ce contează.

Shutterstock-Cluj-2-768x768
Untitled-2

CLĂDIRE SPECTACULOASĂ

Proiectul va schimba fața orașului, iar aceasta nu este doar o figură de stil. Maurer Panoramic va fi una din cele mai înalte clădire din zona centrală, oferind o panoramă magnifică asupra orașului. Pe înălțime, clădirea va fi impresionantă: 74 de metri, 21 de etaje, care vor găzdui peste 300 de apartamente de lux, în cele două aripi de clădire; spații comerciale – la parter; spații de birouri – la mezanin; 5 niveluri de parcări subterane. Fațada ventilată, finisajele din sticlă și elementele decorative iluminate vor pune în evidență această clădire spectaculoasă. Pentru siguranța ta, clădirea va beneficia de: zonă de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor și videointerfon. Datorită dotărilor moderne din clădirea Maurer Panoramic, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment.

Cu certitudine, Maurer Panoramic va deveni un punct de reper al Clujului, contribuind la înfrumusețarea zonei centrale. Aici chiar poți trăi viața la înălțime!

FUNCȚIONALITATE ȘI CONFORT

Indiferent de apartamentul ales, îți punem la dispoziție finisaje din gama premium, la alegere, pentru a crea un spațiu potrivit stilului tău, cu un design interior excepțional. Vei beneficia chiar și de un sistem smart-home; astfel, îți vei putea controla dispozitivele inteligente din apartament de pe telefon, laptop sau tabletă – de exemplu, pentru a comanda iluminatul și temperatura sau pentru a monitoriza consumul de energie. Încălzirea în pardoseală îți va oferi confort în diminețile de iarna, iar aerul condiționat va face serile de vară mai plăcute pentru tine. De pe terasa apartamentului tău, te poți bucura de priveliștea unor apusuri spectaculoase, iar în living-ul spațios poți lenevi încă puțin, în lumina relaxantă a dimineților de weekend. Confortul familiei va fi completat de: parchetul triplu stratificat, gresia și faianța de foarte bună calitate, obiectele sanitare încastrate și izolarea fonică excelentă.
simon-maurer-angajatorul-meu

SIGURANȚA INVESTIȚIEI

Proiectul Maurer Panoramic se adresează tinerilor de succes și investitorilor inspirați. Achiziția de apartamente, spații comerciale și spații de birou oferă stabilitate financiară, pe termen lung. De aceea, îți oferim oportunități de neratat. O investiție imobiliară la Maurer Panoramic este o decizie inspirată, cu beneficii sigure. Cluj-Napoca este în continuă ascensiune și, de aceea, acest proiect premium, situat într-o zonă centrală a orașului, oferă siguranța și recuperarea rapidă a investiției.

Apartamentele sunt o alegere excelentă, dacă ai decis să investești în siguranță, în proprietăți imobiliare ușor de închiriat, a căror valoare continuă să crească. Pe de altă parte, datorită localizării excelente, birourile și spațiile comerciale din clădirea Maurer Panoramic reprezintă opțiunea firească pentru tine, ca să te bucuri de nenumărați clienți și să-ți dezvolți afacerea. Mai mult, experiența și valorile companiei Maurer Imobiliare constituie un plus de siguranță pentru investiția ta. Te poți baza pe un dezvoltator imobiliar de încredere!

Contactează-ne, pentru mai multe detalii despre sistemele moderne și finisajele premium pe care ți le oferim!