Apartamente cu 4 camere

Sunteti o familie moderna si visati la un apartament spatios, intr-o locatie excelenta din Cluj?

Va recomandam un apartament cu patru camere, la Maurer Panoramic!
Daca visati sa va mutati intr-o locuinta spatioasa din Cluj-Napoca si sa fiti aproape de toate punctele de interes, atunci apartamentele de patru camere din cladirea Maurer Panoramic, cu suprafata utila intre 91 si 99 mp, sunt potrivite pentru familia voastra!

De pe terasa generoasa, cu suprafata cuprinsa intre 11 si 21 mp, veti putea admira o panorama frumoasa, indiferent de etajul ales. Confortul familiei tale este completat de cele doua bai, finisate cu materiale premium si cu obiecte sanitare incastrate. Existenta sistemului smart-home, cu posibilitate de extindere, iti permite sa controlezi ambientul, sa monitorizezi consumul si sa dai comenzi pentru siguranta, de oriunde te-ai afla, chiar de pe telefonul tau.

CONFIGURATII DISPONIBILE

Pentru mai multe detalii despre configuratia dorita, te rugam sa ne contactezi

o locuinta spatioasa

Pentru familii fericite

Zona deschisa de living, dining si bucatarie permite supravegherea copiilor, precum si prezenta a numerosi musafiri. Iar, daca aveti vizitatori din afara Clujului, spatiul va permite sa transformati unul dintre cele trei dormitoare in camera pentru oaspeti, avand parte si de intimitate. Stim ca, pentru orice familie moderna, timpul liber este limitat. De aceea, un apartament de patru camere in cladirea Maurer Panoramic este alegerea potrivita, deoarece economisiti timp, pe care-l puteti petrece alaturi de cei dragi. Amplasarea in zona centrala a orasului, aproape de toate punctele de interes, lifturile de mare viteza si parcarile subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci cand va grabiti.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro