fbpx

Apartamente cu 4 camere

Sunteți o familie modernă și visați la un apartament spațios, într-o locație excelentă din Cluj?

Vă recomandăm un apartament cu patru camere, la Maurer Panoramic!
Dacă visați să vă mutați într-o locuință spațioasă din Cluj-Napoca și să fiți aproape de toate punctele de interes, atunci apartamentele de patru camere din clădirea Maurer Panoramic, cu suprafață utilă între 91 și 99 mp, sunt potrivite pentru familia voastră!

De pe terasa generoasă, cu suprafața cuprinsă între 11 și 21 mp, veți putea admira o panoramă frumoasă, indiferent de etajul ales. Confortul familiei tale este completat de cele două băi, finisate cu materiale premium și cu obiecte sanitare încastrate. Existența sistemului smart-home, cu posibilitate de extindere, îți permite să controlezi ambientul, să monitorizezi consumul și să dai comenzi pentru siguranță, de oriunde te-ai afla, chiar de pe telefonul tau.

CONFIGURAȚII DISPONIBILE

Pentru mai multe detalii despre configurația dorită, te rugăm să ne contactezi

o locuință spațioasă

Pentru familii fericite

Zona deschisă de living, dining și bucătărie permite supravegherea copiilor, precum și prezența a numeroși musafiri. Iar, dacă aveți vizitatori din afara Clujului, spațiul vă permite să transformați unul dintre cele trei dormitoare în camera pentru oaspeți, având parte și de intimitate. Știm că, pentru orice familie modernă, timpul liber este limitat. De aceea, un apartament de patru camere în clădirea Maurer Panoramic este alegerea potrivită, deoarece economisiți timp, pe care-l puteți petrece alături de cei dragi. Amplasarea în zona centrală a orașului, aproape de toate punctele de interes, lifturile de mare viteză și parcările subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci când vă grăbiți.