Te gandesti sa cumperi un apartament in Cluj-Napoca? Iata cateva aspecte de luat in considerare!

Articol

Daca te-ai decis sa cumperi proprietati imobiliare in Cluj-Napoca, atunci stii deja ca orasul are foarte multe de oferit, atat din perspectiva de business, cat si pentru un trai confortabil si placut. An de an, Clujul atrage tot mai multe companii multinationale, alaturi de noi afaceri locale, exista un aflux tot mai mare de studenti la universitatile de top, iar numarul de turisti este in crestere, ca urmare a numeroaselor evenimente organizate aici. Astfel, Cluj-Napoca, un oras cu istorie, dar si cosmopolit, este intr-o continua dezvoltare. Si cine n-ar vrea sa detina proprietati imobiliare intr-un astfel de oras?
Totusi, inainte de a cumpara un apartament, ar trebui sa ai foarte clar in minte ce anume doresti sa faci cu el si in ce zona ai vrea sa fie amplasat. Variantele se restrang, atunci cand constati ca, de fapt, iti doresti un apartament nou, cu dotari si finisaje moderne, intr-un imobil remarcabil, amplasat in zona centrala a Clujului, construit de un dezvoltator imobiliar de incredere. Oare ce sa alegi?…

Daca ceea ce iti doresti este o investitie imobiliara sau daca vrei sa oferi o viata studenteasca mai frumoasa copilului tau, optiunea potrivita este un apartament cu doua camere.
Apartamentele cu doua camere din cladirea Maurer Panoramic sunt o alegere excelenta, indiferent daca te-ai decis sa investesti in siguranta in proprietati imobiliare, usor de inchiriat, sau sa oferi mai mult tinerilor din familia ta. Acestea au suprafete utile cuprinse intre 50 si 60 mp, cu terase de pana la 23 mp. Compartimentarea apartamentelor ofera posibilitatea de petrecere a timpul liber cu numerosi prieteni, in spatiul deschis din zona de living. Totodata, amplasarea in zona centrala a orasului, aproape de posibilitatile de divertisment si de facultati, face ca apartamentele cu doua camere din cladirea Maurer Panoramic sa fie o excelenta locuinta pentru tineri.

Pe de alta parte, daca formati un cuplu si va ganditi sa va mutati la casa voastra, alegeti un apartament cu trei camere.
Ideea de a locui intr-un apartament spatios si modern, din zona centrala a Clujului, va face sa zambiti, iar aceasta inseamna ca vi se potriveste un apartament cu trei camere, la Maurer Panoramic. Va veti bucura de o suprafata utila intre 73 si 97 mp, iar compartimentarea este potrivita pentru a fi locuinta unui cuplu modern sau a unei tinere familii. Veti avea doua dormitoare si doua bai, iar livingul spatios va va oferi posibilitatea de a petrece mai mult timp impreuna. Din apartamentele cu orientare vestica veti putea admira panorama orasului si apusuri spectaculoase, chiar de pe terasa voastra, cu suprafata de pana la 23 mp. In apartamentele cu orientare estica, veti avea parte de dimineti insorite si relaxante.

In cazul in care sunteti o familie moderna si visati sa va mutati intr-o locuinta spatioasa, va recomandam apartamentele cu patru camere.
Veti fi aproape de toate zonele de interes, daca veti locui intr-unul dintre apartamentele cu patru camere din cladirea Maurer Panoramic, cu suprafata utila intre 91 si 99 mp, potrivite pentru familia voastra! De pe terasa generoasa, cu suprafata de pana la 21 mp, veti putea admira o panorama frumoasa, indiferent de etajul ales. Confortul familiei voastre va fi completat de zona deschisa de living, dining si bucatarie, care permite supravegherea copiilor, precum si prezenta a numerosi musafiri. Iar, daca veti avea vizitatori din afara Clujului, spatiul va va permite sa transformati unul dintre cele trei dormitoare in camera pentru oaspeti, avand parte si de intimitate.

Oricum, ar fi de retinut faptul ca, indiferent de tipul de apartament ales la Maurer Panoramic, confortul tau va fi asigurat de: incalzirea in pardoseala, sistemul de aer conditionat si posibilitatea de a controla ambientul, prin sistemul smart-home. Pentru linistea ta, cladirea va beneficia de: servicii de receptie, sistem de prevenire si stingere a incendiilor si videointerfon. Datorita dotarilor moderne din cladirea Maurer Panoramic, vei sti ca proprietatea ta este in siguranta, in orice moment. Si, fiindca timpul tau liber este limitat si preferi sa-l petreci alaturi de cei dragi, sa stii ca amplasarea in aproapierea tuturor punctelor de interes, lifturile de mare viteza si parcarile subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci cand te grabesti.

In plus, daca ai o mica afacere sau o profesie liberala, ia in considerare si posibilitatea de a achizitiona un spatiu comercial sau un birou la Maurer Panoramic. Business-ul tau se va desfasura intr-o cladire spectaculoasa, dintr-o zona modernizata, aproape de institutiile publice si de sediile marilor companii, iar tu te vei bucura de nenumarati clienti.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro