fbpx

O nouă fază de execuție pentru proiectul Maurer Panoramic

Articol

Implementarea proiectului Maurer Panoramic a presupus o retehnologizare a proiectului inițial, în conformitate cu ultimele tendințe de la nivel mondial. Echipa Maurer Imobiliare Cluj anunță încheierea acestei faze de lucru și continuarea lucrărilor.

Proiectul rezidențial din Piață Abator, îmbunătățit prin soluții tehnice de ultima generație, este menit să sporească gradul de confort al proprietarilor și să le ofere acestora un standard de viață superior, făcând că Maurer Panoramic să devină un reper la nivelul construcțiilor de mare înălțime din România.

Faza de execuție va continua, urmând noile coordonate tehnice. Până la această etapă, a existat o colaborare de succes cu compania Terratest Geotehnic SA. În următoarea etapă, colaborarea continuă cu compania SBR Soletanche Bachy Fundații SRL.

Maurer Imobiliare Cluj mulțumește clienților săi pentru înțelegere și depune toate diligențele necesare pentru respectarea termenelor de predare, asumate prin contracte. În plus, începând din această vară, clienții vor putea vedea materialele premium folosite la finisarea apartamentelor, la showroom-ul care va fi inaugurat chiar pe șantierul proiectului.