Maurer Panoramic – Partener Principal al seriei de evenimente X Party&Networking

Articol

Maurer Panoramic a fost Partener Principal al celor mai remarcabile evenimente de networking din Transilvania. Seria de evenimente X Party & Networking, care se desfasoara in Cluj-Napoca, la Chios Social Lounge, ofera noi oportunitati si provocari, intr-o atmosfera de business relaxata, in cadrul careia participantii au ocazia sa creeze conexiuni de valoare. Fiecare editie X Party & Networking are o tematica dedicata si invitati speciali, reprezentanti de top din diverse domenii de activitate.

ReConnecting People Party & Networking a avut loc in 13 Decembrie 2018. In cadrul acestui eveniment, cei peste 300 de participantii au beneficiat de o platforma de comunicare nemijlocita intre oameni si organizatii, de care este imperios nevoie in acest context social, economic si administrativ. La eveniment au participat reprezentanti cu putere de decizie ai mediului de business, ai administratiei locale, medici, arhitecti, avocati, artisti si academicieni, atat din tara, cat si din strainatate. Participantii au avut ocazia sa se cunoasca, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului.

In 21 februarie 2019, Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking a reunit 350 de tineri antreprenori si intraprenori, din domenii diverse, reusind sa initieze comunicarea intre cei care vor asigura dezvoltarea Clujului, in urmatorii ani. Trupa de muzica Royal Avenue a destins atmosfera, iar evenimentul a creat conexiuni strategice, menite sa incurajeze o intelegere complexa, multidisciplinara a mediului economic, administrativ si social.

La evenimentul Smart Connections Party & Networking, din 11 aprilie 2019, au participat peste 300 de jucatori remarcabili ai mediului de business, printre care si domnul Ilie Nastase, precum si reprezentanti ai sectorului public. In cadrul acestuia, domnul Ionel Blanculescu (Blanc Alliance Public Affairs) si domnul Florin Bugnar (Intelglobalis Consulting) au pus bazele unui parteneriat. Astfel, vor fi catalizate si sprijinite investitiile si va fi sustinuta extinderea si consolidarea afacerilor autohtone din Transilvania, in special cele din Cluj-Napoca.

Apreciem femeile puternice si ambitioase, care au reusit sa-si construiasca o cariera de succes. De aceea, am fost onorati sa sustinem editia Women Leaders Party & Networking, care a avut loc in 30 mai 2019. Aceasta a fost organizata in parteneriat cu Revista DeBizz si a reunit, intr-un ambient placut, femeile-lider, care au deja propriile lor proiecte, precum si femeile aflate pe punctul de a deveni lideri, in domeniile lor de activitate. Doamnele care si-au asumat rolul de lider si care au fost prezente printre noi, ne-au impartasit din experientele lor si ne-au inspirat.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro