fbpx

Maurer Panoramic – Partener Principal al seriei de evenimente X Party&Networking

Articol

Maurer Panoramic a fost Partener Principal al celor mai remarcabile evenimente de networking din Transilvania. Seria de evenimente X Party & Networking, care se desfășoară în Cluj-Napoca, la Chios Social Lounge, oferă noi oportunități și provocări, într-o atmosferă de business relaxată, în cadrul căreia participanții au ocazia să creeze conexiuni de valoare. Fiecare ediție X Party & Networking are o tematică dedicată și invitați speciali, reprezentanți de top din diverse domenii de activitate.

ReConnecting People Party & Networking a avut loc în 13 Decembrie 2018. În cadrul acestui eveniment, cei peste 300 de participanți au beneficiat de o platformă de comunicare nemijlocită între oameni și organizații, de care este imperios nevoie în acest context social, economic și administrativ. La eveniment au participat reprezentanți cu putere de decizie ai mediului de business, ai administrației locale, medici, arhitecți, avocați, artiști și academicieni, atât din țară, cât și din străinătate. Participanții au avut ocazia să se cunoască, fără sobrietatea întâlnirilor de business clasice și fără presiunea timpului.

În 21 februarie 2019, Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking a reunit 350 de tineri antreprenori și intraprenori, din domenii diverse, reușind să inițieze comunicarea între cei care vor asigura dezvoltarea Clujului, în următorii ani. Trupa de muzică Royal Avenue a destins atmosfera, iar evenimentul a creat conexiuni strategice, menite să încurajeze o înțelegere complexă, multidisciplinară a mediului economic, administrativ și social.

La evenimentul Smart Connections Party & Networking, din 11 aprilie 2019, au participat peste 300 de jucători remarcabili ai mediului de business, printre care și domnul Ilie Năstase, precum și reprezentanți ai sectorului public. În cadrul acestuia, domnul Ionel Blanculescu (Blanc Alliance Public Affairs) și domnul Florin Bugnar (Intelglobalis Consulting) au pus bazele unui parteneriat. Astfel, vor fi catalizate și sprijinite investițiile și va fi susținută extinderea și consolidarea afacerilor autohtone din Transilvania, în special cele din Cluj-Napoca.

Apreciem femeile puternice și ambițioase, care au reușit să-și construiască o carieră de succes. De aceea, am fost onorați să susținem ediția Women Leaders Party & Networking, care a avut loc în 30 mai 2019. Aceasta a fost organizată în parteneriat cu Revista DeBizz și a reunit, într-un ambient plăcut, femeile-lider, care au deja propriile lor proiecte, precum și femeile aflate pe punctul de a deveni lideri, în domeniile lor de activitate. Doamnele care și-au asumat rolul de lider și care au fost prezente printre noi, ne-au împărtășit din experiențele lor și ne-au inspirat.