SunGarden Golf & SPA Resort a devenit partener Maurer Panoramic

Articol

Suntem bucurosi sa va anuntam ca SunGarden Golf & SPA Resort a devenit partener Maurer Panoramic!

Astfel, complexul hotelier si de agrement de 5 stele, alaturi de proiectul nostru imobiliar de top, va vor oferi o experienta unica in Cluj, data fiind preocuparea noastra pentru satisfactia clientilor si pentru asigurarea calitatii serviciilor oferite.

SunGarden Golf & SPA Resort este situat in judetul Cluj, in mijlocul Poienii Cerbului din Padurea Baciu, intr-un peisaj natural de poveste. Complexul are 46 de camere elegante si cochete, fiecare cu propria ei individualitate. In cele doua sali de evenimente se organizeaza evenimente private si corporate deosebite, iar cele patru sali de conferinte va asteapta pentru intalniri de afaceri incheiate cu succes. 

SunGarden Wellness & SPA este cel mai bine cotat spa din judetul Cluj: stilat, elegant, intim, acesta completeaza frumusetea naturala a imprejurimilor si creeaza un sanctuar al starii de bine, parca, in afara timpului. Rafinamentul si bucuria de a trai sunt sarbatorite cu muzica chill-out si arome relaxante. Acest loc intim ofera o modalitate buna de a lega prietenii si de a te reechilibra.

SunGarden SPA Lounge promoveaza un stil de viata sanatos, in acord cu principiile promovate prin centrul de sanatate Maurer For Life. Aici va asteapta preparate proaspete si gustoase, servite impreuna cu delicioase bauturi revigorante. La fel ca Maurer Panoramic, si SunGarden Golf & SPA Resort este un sustinator activ al culturii si al artistilor locali: complexul gazduieste expozitii de arta, lansari de carte si concerte de muzica.  

Si, nu in ultimul rand, SunGarden Golf Club sustine sportul si networking-ul de calitate, deoarece pe terenurile de golf se intrec jucatori renumiti la nivel national, oameni de afaceri si diferite personalitati, in cadrul competitiilor de golf organizate la SunGarden Golf & SPA Resort.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro