fbpx

SunGarden Golf & SPA Resort a devenit partener Maurer Panoramic

Articol

Suntem bucuroși să vă anunțăm că SunGarden Golf & SPA Resort a devenit partener Maurer Panoramic!

Astfel, complexul hotelier și de agrement de 5 stele, alături de proiectul nostru imobiliar de top, vă vor oferi o experiență unică în Cluj, dată fiind preocuparea noastră pentru satisfacția clienților și pentru asigurarea calității serviciilor oferite.

SunGarden Golf & SPA Resort este situat în județul Cluj, în mijlocul Poienii Cerbului din Pădurea Baciu, într-un peisaj natural de poveste. Complexul are 46 de camere elegante și cochete, fiecare cu propria ei individualitate. În cele două săli de evenimente se organizează evenimente private și corporate deosebite, iar cele patru săli de conferințe vă așteaptă pentru întâlniri de afaceri încheiate cu succes.  

SunGarden Wellness & SPA este cel mai bine cotat spa din județul Cluj: stilat, elegant, intim, acesta completează frumusețea naturală a împrejurimilor și creează un sanctuar al stării de bine, parcă, în afară timpului. Rafinamentul și bucuria de a trăi sunt sărbătorite cu muzică chill-out și arome relaxante. Acest loc intim oferă o modalitate bună de a lega prietenii și de a te reechilibra.

SunGarden SPA Lounge promovează un stil de viață sănătos, în acord cu principiile promovate prin centrul de sănătate Maurer For Life. Aici va așteaptă preparate proaspete și gustoase, servite împreună cu delicioase băuturi revigorante. La fel că Maurer Panoramic, și SunGarden Golf & SPA Resort este un susținător activ al culturii și al artiștilor locali: complexul găzduiește expoziții de artă, lansări de carte și concerte de muzică.   

Și, nu în ultimul rând, SunGarden Golf Club susține sportul și networking-ul de calitate, deoarece pe terenurile de golf se întrec jucători renumiți la nivel național, oameni de afaceri și diferite personalități, în cadrul competițiilor de golf organizate la SunGarden Golf & SPA Resort.