Am celebrat impreuna Anul Cartii in Romania, in cadrul Targului de Carte Gaudeamus

Articol

Am celebrat impreuna Anul Cartii in Romania, la cel mai important si mai longeviv targ de carte si educatie din Transilvania.

Timp de cinci zile, intre 17 si 21 aprilie, Piata Unirii a gazduit editia clujeana cu numarul 20 a Targului Gaudeamus Radio Romania, unul dintre cele mai longevive si mai indragite evenimente dedicate cartii, organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

Initiat si organizat de Radio Romania, prin echipa Gaudeamus si Radio Romania Cluj, evenimentul reprezinta capul de afis al calendarului cultural clujean de aproape doua decenii iar, in 2019, s-a derulat sub semnul Anului Cartii in Romania.

Gaudeamus Cluj-Napoca 2019 a reunit peste 80 de expozanti, pe o suprafata de aproape 800 mp, reprezentand principalele categorii active pe piata de carte si educatie din Romania: edituri, agentii de difuzare de carte, muzica si produse multimedia, institutii de invatamant, edituri straine. De asemenea, in cadrul targului au avut loc peste 80 de evenimente, adresate unui public variat ca domenii de interes si ca varsta.

Colega noastra, Alina Bara, a oferit premii castigatorilor fazei locale a Concursului National de Lectura Mircea Nedelciu, din partea Maurer Panoramic. De asemenea, am recompensat elevii premiati la olimpiade internationale, in cadrul evenimentului Invitati de nota 10 – Olimpicii Romaniei.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro