fbpx

Am susținut Conferința Internațională de Coaching Agape

Articol

Fiindcă ne dorim să trăim într-o lume în care visurile devin realitate și încurajăm transformarea în bine a vieților voastre și a celor din jur, am susținut Conferință Internațională de Coaching Agape.

Conferința s-a desfășurat în 27 martie 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Aceasta a reunit mentori de talie mondială, care și-au împărtășit experiența cu lideri și profesioniști din toate sferele profesionale și sociale, prin crearea unui context care a inspirat și a contribuit la dezvoltarea participanților.

Conferința Internațională de Coaching Agape a fost o călătorie spre noi perspective, în care participanții au experimentat modalități de creștere și aprofundare a potențialului lor personal și profesional. Agenda Conferinței a inclus 4 speakeri internaționali: Richard Barret (Marea Britanie), Andre Ribeiro (Portugalia), Dr. Ben Koh (Singapore) și Dr. Lilia Dicu (România).

Cei 450 de participanți au avut posibilitatea de a se înscrie la următoarele ateliere practice, susținute de mentori aflați pentru prima dată în Cluj-Napoca:
• Rodica Obancea: Less is More în Collective Leadership;
• Nada Jreissati Daher: Making Tradițional Leadership Obsolete;
• Maria Dofeldt: Identify a Group’s Maturity to Coach Them to Efficiency;
• Nonna Babitzin: The Leadership Superpower Within;
• Daniela Mihaleva: Coaching – How to Build and Transform Businesses and Leaders;
• Dan Mocanu: Leadershift – Where Leadership Meets Coaching.