fbpx

Din 8 martie, vă așteptăm la noul stand din Iulius Mall

Articol

Primăvara vine cu vești bune din partea Maurer Panoramic! Din 8 Martie, puteți afla mai multe detalii despre cele mai râvnite apartamente din centrul Clujului, chiar în timp ce vă aflați la shopping, pentru că la parterul Iulius Mall am inaugurat noul stand dedicat proiectului Maurer Panoramic.

Și, pentru că acesta a fost deschis chiar în 8 Martie, de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele care au trecut pe la stand au avut parte de câte o mică surpriză .

Camelia și Monica vă stau la dispoziție cu cele mai proaspete informații, de luni până joi, între orele 10:00 și 22:00, vinerea între orele 10:00 și 16:00, iar duminică între orele 16:00 și 22:00. Dacă nu ajungeți la mall, puteți merge și la biroul din Piață Abator, strada Lalelelor, numărul 14, chiar vis-a-vis de șantierul proiectului.

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din țară, prezent în 5 orașe și având o experiență de 13 ani în domeniu. Maurer Panoramic va o fi clădire spectaculoasă, cu fațada ventilată, finisaje din sticlă și elemente decorative iluminate, devenind, astfel, una dintre cele mai înalte și impresionante construcții din Cluj-Napoca, care va schimba fața orașului și va deveni un punct de reper pentru zona centrală.

Apartamentele și birourile din clădirea Maurer Panoramic vor beneficia de finisaje de lux și sunt concepute în conformitate cu cele mai înalte standarde pentru calitate, ceea ce oferă stabilitate financiară și recuperarea rapidă a investiției. Acestea sunt dotate inclusiv cu un sistem pentru locuințe inteligente, prin care proprietarii vor putea controla tehnologia din apartament cu telefonul, laptopul sau tabletă, monitorizând iluminatul, temperatura și consumul de energie. Sistemul poate fi extins cu funcții inteligente pentru siguranță, confort și divertisment. În plus, locatarii vor avea parte de o panoramă magnifică asupra orașului.

Sunteți așteptați cu drag la standul din Iulius Mall, ca să aflați mai multe detalii despre acest proiect, dar și despre finisaje, modalități de finanțare și alte facilități. Aici puteți vedea inclusiv o machetă a clădirii Maurer Panoramic, cu ajutorul căreia puteți identifica poziționarea exactă a apartamentelor care v-au atras atenția.