Din 8 martie, va asteptam la noul stand din Iulius Mall

Articol

Primavara vine cu vesti bune din partea Maurer Panoramic! Din 8 Martie, puteti afla mai multe detalii despre cele mai ravnite apartamente din centrul Clujului, chiar in timp ce va aflati la shopping, pentru ca la parterul Iulius Mall am inaugurat noul stand dedicat proiectului Maurer Panoramic.

Si, pentru ca acesta a fost deschis chiar in 8 Martie, de Ziua Femeii, doamnele si domnisoarele care au trecut pe la stand au avut parte de cate o mica supriza.

Camelia si Monica va stau la dispozitie cu cele mai proaspete informatii, de luni pana joi, intre orele 10:00 si 22:00, vinerea intre orele 10:00 si 16:00, iar duminica intre orele 16:00 si 22:00. Daca nu ajungeti la mall, puteti merge si la biroul din Piata Abator, strada Lalelelor, numarul 14, chiar vis-a-vis de santierul proiectului.

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari din tara, prezent in 5 orase si avand o experienta de 13 ani in domeniu. Maurer Panoramic va o fi cladire spectaculoasa, cu fatada ventilata, finisaje din sticla si elemente decorative iluminate, devenind, astfel, una dintre cele mai inalte si impresionante constructii din Cluj-Napoca, care va schimba fata orasului si va deveni un punct de reper pentru zona centrala.

Apartamentele si birourile din cladirea Maurer Panoramic vor beneficia de finisaje de lux si sunt concepute in conformitate cu cele mai inalte standarde pentru calitate, ceea ce ofera stabilitate financiara si recuperarea rapida a investitiei. Acestea sunt dotate inclusiv cu un sistem pentru locuinte inteligente, prin care proprietarii vor putea controla tehnologia din apartament cu telefonul, laptopul sau tableta, monitorizand iluminatul, temperatura si consumul de energie. Sistemul poate fi extins cu functii inteligente pentru siguranta, confort si divertisment. In plus, locatarii vor avea parte de o panorama magnifica asupra orasului.

Sunteti asteptati cu drag la standul din Iulius Mall, ca sa aflati mai multe detalii despre acest proiect, dar si despre finisaje, modalitati de finantare si alte facilitati. Aici puteti vedea inclusiv o macheta a cladirii Maurer Panoramic, cu ajutorul careia puteti identifica pozitionarea exacta a apartamentelor care v-au atras atentia.

  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro
  • Adresa: Str. Lalelelor nr. 14,
    Cluj Napoca, Romania
  • Tel: +40 784 441 111
  • Email: cluj@maurerimobiliare.ro