fbpx

Ierni de poveste în Cluj, la tine acasă

Articol

Dacă ești tânăr, dar nu-ți mai tresălta inima atunci când vezi că ninge, visând la săniuța care zburdă pe derdeluș, iarna poate fi o pacoste pe care o privești înfrigurat, dacă te afli în Cluj, oraș al centurilor. Dar acesta este un scenarii din altă lume, atunci când stai în locuința visurilor tale, construită din îmbinarea arhitecturii trainice cu tehnologia de ultima oră.

Ce bine ar fi, în diminețile friguroase de iarna, să ai încă puțin timp, ca să citești câteva pagini din cartea preferată sau să-ți bei cafeaua în pat, înainte de a pleca spre serviciu! Din păcate, timpul nu e cu totul sub controlul nostru, însă tehnologia a avansat îndeajuns de mult, încât să te facă să uiți de toate, atunci când decizi să îți începi ziua și atingi cu tălpile pardoseala încălzită: nu contează că afară e frig și, pentru un moment, îți imaginezi că ești pe plajă…

Adevărul e că peisajul de la fereastră nu iți zâmbește prea mult atunci când e iarnă și ești la Cluj, la gândul că trebuie să ieși afară, să petreci minute lungi, curățându-ți mașina de zăpadă și, apoi, să îți aștepți rândul, în calvarul traficului de dimineață. Dar scenariul e optimist, în locuința ta din Maurer Panoramic, fiindcă aici poți să te pregătești în tihnă… n-ai nici o grabă! Ești relaxat, pentru că locuiești în centru și știi sigur că ajungi rapid, oriunde îți dorești, iar mașina ta e ferită de zăpadă, în parcarea subterană.

În plus, viața Clujului se petrece la o aruncătură de băț, fie că este vorba de Centrul Vechi, de magazine, de universități, de locațiile în care se desfășoară festivaluri sau de palpitanta viață de noapte a orașului. Iar atunci când vremea e rea și n-ai chef să ieși din casă sau ai uitat să rezervi o masă în oraș, dar totuși ai vrea să te întâlnești cu prietenii, îi poți invita în centru. Unde? La tine acasă, pentru că este confortabil, intim și ai loc pentru toată gașca, asa că puteți să depanați amintiri și să râdeți în voie.

Totuși, o locuință frumoasă, decorată cu bun gust și cu drag îți poate aduce și griji pe măsură, pentru că îi ademenește mai mult pe răufăcători, mai ales dacă tinerii proprietari sunt ocupați și lipsesc mult de acasă. De aceea, clădirea Maurer Panoramic dispune de acces la un dispecerat de securitate, de videointerfon, de zona de Recepție și de sisteme Smart Home, prin care se poate controla inclusiv siguranța locuinței. Și, fiindcă prevenția este întotdeauna mult mai eficientă decât repararea unor dezastre, specialiștii Maurer Panoramic au conceput un sistem performant de prevenire și stingere a incendiilor. În apartamentele din clădirea Maurer Panoramic, trăiești confortabil și te bucuri de iarnă, fără griji.

Și, pentru că apreciem eforturile tinerilor, la sfârșitul acestei ierni, Maurer Panoramic va fi Partener Principal al evenimentului Young Entrepreneurs & Intrapreneurs Party & Networking, care se va desfășura la Chios Social Lounge, în 21 februarie 2019. Evenimentul va reuni cei mai importanți tineri antreprenori și intraprenori, din domenii diverse, în scopul de a iniția comunicarea între cei care vor asigura dezvoltarea Clujului, în următorii ani.

Dacă vrei să aflii mai multe despre cum te putem ajuta să trăiești ierni de poveste la Cluj, te invităm pe la noi, pe strada Lalelelor, nr. 14, să bem o cafea împreună. Știm că muncești mult pentru viitorul tău, așa că îți stăm la dispoziție, chiar și duminica.