fbpx

Maurer Panoramic a susținut proiectul „Vreau o școală ideală”, lansat la Târgul de Carte Gaudeamus, prin intermediul Radio România.

Articol

Ediția cu numărul 27 a Târgului de Carte Gaudeamus a avut loc în perioada 16 – 22 noiembrie, exclusiv online, și a cuprins un adevărat maraton de concursuri și noi apariții editoriale.

Președintele de onoare al ediției, care s-a aflat alături de publicul Gaudeamus prin intermediul unei intervenții în direct din New York, a fost scriitorul Norman Manea. Evenimentul a oferit iubitorilor de carte din întreaga lume posibilitatea de a urmări peste 200 de evenimente și de a achiziționa, în condiții foarte avantajoase, cărți, jocuri și muzică, de la peste 100 de edituri și distribuitori specializați. Standurile virtuale ale participanților au fost accesibile prin intemediul website-ului gaudeamus.ro. Proiectele tradiționale Gaudeamus Radio România s-au derulat într-o formulă specială, adaptată momentului, care a permis, însă, menținerea conceptului și a obiectivelor originale.

La concursul „Vreau o școală ideală” s-au înscris cinci reportaje, realizate de jurnaliștii Radio România, care au adus în atenția publică numeroasele provocări cărora elevii și profesorii trebuie să le facă faţă. Votul publicului a decis. Astfel, câștigătorul premiului oferit de compania Maurer Imobiliare Cluj a fost reportajul realizat de Radio România Antena Satelor în comuna Valea Argovei, județul Călărași. Celelalte școli participante au fost: Şcoala Gimnazială nr. 95, din Sectorul 3 al Capitalei, Şcoala Gimnazială din Augustin, Școala nr. 7 din Petroşani si Liceul Teoretic Bilingv Miguel de Cervantes, din București. Felicitări tuturor participanţilor!