FACEBOOK

3 days ago

Maurer Panoramic

Apartamente spațioase pentru familii moderne, într-o locație excelentă

Dacă visați să vă mutați într-o locuință spațioasă din Cluj-Napoca și să fiți aproape de toate punctele de interes, atunci apartamentele de patru camere din clădirea Maurer Panoramic, cu suprafață utilă între 91 și 99 mp, sunt potrivite pentru familia voastră!

De pe terasa generoasă, cu suprafață cuprinsă între 11 și 21 mp, veți putea admira o panoramă frumoasă, indiferent de etajul ales. Confortul familiei tale este completat de cele două băi, finisate cu materiale premium și cu obiecte sanitare încastrate. Existența sistemului smart-home, cu posibilitate de extindere, îți permite să controlezi ambientul, să monitorizezi consumul și să dai comenzi pentru siguranță, de oriunde te-ai afla, chiar de pe telefonul tău.

Zona deschisă de living, dining și bucătărie permite supravegherea copiilor, precum și prezența a numeroși musafiri. Iar, dacă aveți vizitatori din afara Clujului, spațiul vă permite să transformați unul dintre cele trei dormitoare în cameră pentru oaspeți, având parte și de intimitate.

Știm că, pentru orice familie modernă, timpul liber este limitat. De aceea, un apartament de patru camere în clădirea Maurer Panoramic este alegerea potrivită, deoarece economisiți timp, pe care-l puteți petrece alături de cei dragi. Amplasarea în zona centrală a orașului, aproape de toate punctele de interes, lifturile de mare viteză și parcările subterane automatizate sunt de mare ajutor, atunci când vă grăbiți.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Maurer Panoramic

Apartamente confortabile în zona centrală, pentru cupluri moderne și tinere familii

Vă gândiți să vă mutați în Cluj-Napoca, într-un apartament numai al vostru? Dacă ideea de a locui într-un apartament spațios și modern, din zona centrală a Clujului, te face să zâmbești, îți recomandăm apartamentele de trei camere, finisate la cheie cu materiale premium, din clădirea Maurer Panoramic.

Te vei bucura de suprafața utilă între 73 și 97 mp, de două dormitoare luminoase și de un living spațios. Apartamentele cu orientare vestică vă oferă posibilitatea de a admira panorama orașului, apusuri spectaculoase sau focuri de artificii, chiar de pe terasă ta. În apartamentele cu orientare estică, diminețile sunt mai frumoase, când îți bei cafeaua pe terasă cu suprafața cuprinsă între 17 și 23 mp, admirând priveliștea de la înălțime sau dacă mai vrei să lenevești încă puțin, la sfârșit de săptămână.

Compartimentarea apartamentelor de trei camere din clădirea Maurer Panoramic face ca acestea să fie potrivite că locuința pentru cupluri moderne și tinere familii, întrucât veți beneficia de două dormitoare și de două băi. Spațiul deschis din zona de living vă oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp împreună.

Confortul termic este asigurat de încălzirea în pardoseală, de sistemul de aer condiționat și de posibilitatea de control a temperaturii, prin sistemul smart-home. Pentru liniștea voastră, clădirea beneficiază de: servicii de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor și videointerfon.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Maurer Panoramic

Apartamente noi în centrul Clujului, potrivite pentru tineri sau ca investiție

Te gândești să investești într-un apartament din Cluj-Napoca sau vrei să oferi o viață studențească mai frumoasă copilului tău? Apartamentele cu două camere, din clădirea Maurer Panoramic, sunt potrivite pentru tine, indiferent dacă te-ai decis să investești în proprietăți imobiliare din Cluj-Napoca sau dacă vrei să oferi mai mult tinerilor din familia ta.

Apartamentele cu două camere, din clădirea Maurer Panoramic, au suprafețe utile cuprinse între 50 și 60 mp, cu terase între 8 și 23 mp. Compartimentarea apartamentelor oferă posibilitatea de petrecere a timpul liber cu numeroși prieteni, în spațiul deschis din zona de living. Apartamentele cu orientare vestică oferă posibilitatea de a admira panoramă orașului, apusuri spectaculoase sau focuri de artificii, chiar de pe terasă ta, iar în apartamentele cu orientare estică vă puteți bucura de dimineți însorite și relaxante.

Apartamentele cu două camere reprezintă o investiție sigură, fiind ușor de închiriat. Și, datorită dotărilor moderne din clădirea Maurer Panoramic, vei ști că proprietatea ta este în siguranță, în orice moment. Pentru liniștea ta, clădirea beneficiază de: servicii recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor, videointerfon, parcare subterană automatizată, iar apartamentul va dispune de sistem smart-home, astfel că vei ști că atât tinerii locatari, cât și apartamentul, sunt mereu în siguranță.

Totodată, amplasarea în zonă centrală a orașului, aproape de posibilitățile de divertisment și de facultăți, face ca apartamentele cu două camere din clădirea Maurer Panoramic, să fie o excelentă locuință pentru tineri.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Maurer Panoramic

Maurer Panoramic ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Maurer Panoramic

Apartamentul de tip 2H, din clădirea Maurer Panoramic, este potrivit pentru tine, indiferent dacă te-ai decis să investești în proprietăți imobiliare din Cluj-Napoca sau dacă vrei să oferi mai mult tinerilor din familia ta.

Disponibil între etajele 1 și 12, cu suprafață de 59 mp utili și finisaje premium, reprezintă locuința ideală pentru studenți sau pentru tinere cupluri. Totodată, orientarea sa vestică, spre Someșul Mic, oferă posibilitatea de a admira panorama orașului, apusuri spectaculoase sau focuri de artificii, chiar de pe terasa cu suprafață de 12,5 mp. Ȋn plus, zona deschisă de living permite petrecerea timpului liber cu numeroși prieteni.

Pentru liniștea ta, clădirea beneficiază de: servicii recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor, videointerfon, parcare subterană automatizată, iar apartamentul va dispune de sistem smart-home, astfel că vei ști că atât tinerii locatari, cât și apartamentul, sunt mereu în siguranță.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Maurer Panoramic

Maurer Panoramic a fost Partener Principal al celor mai remarcabile evenimente de networking din Transilvania. Seria de evenimente X Party & Networking, care se desfășoară în Cluj-Napoca, la Chios Social Lounge, oferă noi oportunități și provocări, într-o atmosferă de business relaxată, în cadrul căreia participanții au ocazia să creeze conexiuni de valoare. Fiecare ediție are o tematică dedicată și invitați speciali, reprezentanți de top din diverse domenii de activitate.

Următorul eveniment X Party & Networking va avea loc în 29 august, începând cu ora 18:00.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Maurer Panoramic

Vă gândiți să vă mutați în Cluj-Napoca, într-un apartament numai al vostru? Vă recomandăm tipul de apartament 3D, cu suprafață de aproape 80 mp utili, disponibil între etajele 13 și 20.

Compartimentarea apartamentului face ca acesta să fie potrivit atât pentru cupluri, cât și pentru familiile cu copii, întrucât locatarii vor beneficia de două dormitoare cu orientare estică și de două băi. Aveți posibilitatea de a vă petrece timpul împreună, în spațiul deschis din zona de living, cu suprafață de peste 27 mp, precum și pe terasă generoasă, cu suprafață de aproape 17 mp.

Confortul termic este asigurat de încălzirea în pardoseală, de sistemul de aer condiționat, de posibilitatea de control a temperaturii prin smart home și de amplasarea apartamentelor de tip 3D în planul clădirii.

Vă invităm la biroul nostru, să consultați oferta de apartamente disponibile în clădirea Maurer Panoramic.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Maurer Panoramic

Visați să vă mutați într-o locuință spațioasă din Cluj-Napoca? Apartamentul de tip 4B, cu suprafață utilă de aproape 95 mp, este potrivit pentru familia voastră!

Vă puteți bucura de dimineți însorite, relaxându-vă pe terasa orientată spre est, cu suprafață de 21 mp, la care aveți acces din toate cele 3 dormitoare. Apartamentul este disponibil între etajele 13 și 20, deci veți putea admira panorama zonei, indiferent de etajul ales. Zona deschisă de living și bucătărie, cu suprafață de peste 26 mp, permite supravegherea copiilor, precum și prezența a numeroși musafiri.

Confortul familiei dumneavoastră este completat de existența unui dressing, precum și de sistemul pentru locuințe inteligente. Iar, dacă aveți vizitatori din afara Clujului, spațiul vă permite să transformați unul dintre cele 3 dormitoare în cameră pentru oaspeți, având parte și de intimitate.
Vă așteptăm la biroul nostru, pentru informații suplimentare despre tipul de apartament 4B.

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Maurer Panoramic

Dacă ideea de a locui într-un apartament spațios și modern, din zona centrală a Clujului, te face să zâmbești, îți recomandăm apartamentul 3A, din clădirea Maurer Panoramic.

Te vei bucura de suprafața de peste 73 mp utili, de două dormitoare luminoase și de un living spațios, cu orientare estică. Diminețile de vară vor fi mai frumoase, dacă-ți bei cafeaua pe terasa de 18 mp, admirând priveliștea de la înălțime - fiindcă apartamentele de tipul 3A sunt disponibile între etajele 13 și 20.

Programează o vizită, pentru mai multe detalii. Te așteptăm!

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Maurer Panoramic

Maurer Panoramic

🏠 Cluj-Napoca, str. Lalelelor, nr. 14 (vis-a-vis de șantier)
📞 0784 441 111
👉 www.maurerpanoramic.ro/
... See MoreSee Less

View on Facebook

CONTACT

Str Lalelelor, nr. 14, Cluj-Napoca
+40 784 441 111