Despre campania de marketing Fantastic on Every Level

Fantastic On Every Level a fost o campanie de marketing, care a pozitionat brandul Maurer Panoramic ca fiind unul de tip smart & visionary.

Cluj-Napoca este un oras-reper in lumea consumatorilor de cinematografie. Prin reinterpretarea unor filme celebre, campania Fantastic On Every Level a identificat brandul Maurer Panoramic ca apartinand fundamental spatiului socio-cultural clujean.

Personajele si situatiile propuse sunt fictive. Maurer Panoramic a creat o comunitate diversa si fantastica, in toate sensurile, iar concluzia a decurs firesc: everybody is fantastic. Conceptul s-a dezvoltat prin faptul ca personajele au interactionat atat cu publicul, cat si intre ele. Acesta s-a distins de celelalte concepte de pe piata, axate pe dimensiunea tehnico-lucrativa si de business. Publicul vizat preponderant a fost cel cu orientare spre viitor, care, intr-un spatiu de tip smart-home, a avut posibilitatea de a evada din realitatea cotidiana.

Campania Fantastic On Every Level a facut referire si la exceptionalitatea lucrarilor tehnice, in ceea ce priveste: arhitectura, alegerea materialelor, finisajele, dar si la importanta de a fi proprietar al unui produs marca Maurer Imobiliare. Fantasticul locului, dat si de personajele neobisnuite, au stimulat dorinta secreta de a apartine unei lumi fabuloase, pe care Maurer Imobiliare, prin Maurer Panoramic, a propus-o.

Va multumim pentru audienta!

The Happy Family